PS2 emülatör sesler bozuk ve FPS çok düşük

İşletim sistemi
Windows 7

Bedirhan08

Decapat
Arkadaşlar merhaba herkese. PCSX2 kurdum PC'ye ama oyunlar çok kasıyor ve ses bozuk geliyor, kesiliyor falan. Ne yapmalıyım?

Hocam bende de aynı sorun var GTA liberty City stories oynamaya çalışıyorum ama oyun kare kare ve grafikler en düşükte çözebildiniz mi?

Hocam bende de aynı sorun var GTA liberty City stories oynamaya çalışıyorum ama oyun kare kare ve grafikler en düşükte çözebildiniz mi?
Emülatörün 1.1.0 versiyonunu indirdim. Emülatör ayarlarından ön ayarlar kısmını 6'ya çektim. Grafik kalitesini de 2x Native yapıp oynayabiliyorum. Kasma donma takılma yavaşlama ara sıra oluyor tabi ama oynanıyor. PSP emülatörü çok daha performanslı ona da bakabilirsiniz

PSP emülatörüde kullandım o da çok kasıyor hatta onda oyun kare kare çeşitli ayarlar denedim olmuyor. PCSX2 1.1.0 sürümünü indirip bir deneyeceğim.

Hocam tüm ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ben de yapacağımda o ayarları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…