M Mert3938 Femtopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 PC'ye PS2 emülatörü yükledim gamepad tuslarini ayarlıyorum fakat üçgen kareyi yapıyorum sağ analog tuşunu yukarı olarak ayarlayınca üçgen icin ayarladigim tusun üstüne yaziyor o yüzden kullanamıyorum, nasıl çözeceğim? Anlatabilmisimdir umarim.
PC'ye PS2 emülatörü yükledim gamepad tuslarini ayarlıyorum fakat üçgen kareyi yapıyorum sağ analog tuşunu yukarı olarak ayarlayınca üçgen icin ayarladigim tusun üstüne yaziyor o yüzden kullanamıyorum, nasıl çözeceğim? Anlatabilmisimdir umarim.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 24 Şubat 2022 #2 Gamepadindeki ortada bir tuş olur mode falan yazar ona basınca kırmızı bir ışık yanması gerekir gamepadde. Ona basarsan sorun kalkar.
Gamepadindeki ortada bir tuş olur mode falan yazar ona basınca kırmızı bir ışık yanması gerekir gamepadde. Ona basarsan sorun kalkar.
M Mert3938 Femtopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #3 lülünaz dedi: Gamepadindeki ortada bir tuş olur mode falan yazar ona basınca kırmızı bir ışık yanması gerekir gamepadde. Ona basarsan sorun kalkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu
lülünaz dedi: Gamepadindeki ortada bir tuş olur mode falan yazar ona basınca kırmızı bir ışık yanması gerekir gamepadde. Ona basarsan sorun kalkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu