rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Aralık 2020 #1 Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı?
Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 8 Aralık 2020 #2 Korsana destek yok. Kendi CD'leriniz üzerinden RIP'leyebilirsiniz. ROM'lar illegaldir. @enes.wtp
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 8 Aralık 2020 #3 rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Romhustlers Emulatorgames PS2 ye bios kurdun mu?
rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Romhustlers Emulatorgames PS2 ye bios kurdun mu?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Aralık 2020 #4 The Destroyer dedi: Romhustlers Emulatorgames PS2 ye bios kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Avrupa bios’u kurdum.
The Destroyer dedi: Romhustlers Emulatorgames PS2 ye bios kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Avrupa bios’u kurdum.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Aralık 2020 #5 rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bir sürü oyun var (CD). Yollayabilirim istersen.
rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bir sürü oyun var (CD). Yollayabilirim istersen.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 8 Aralık 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Korsana destek yok. Kendi CD'leriniz üzerinden rıp'leyebilirsiniz. ROM'lar illegaldir. @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Satılmayan oyunu nereden bulsun.
Samotne Ciasteczka dedi: Korsana destek yok. Kendi CD'leriniz üzerinden rıp'leyebilirsiniz. ROM'lar illegaldir. @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Satılmayan oyunu nereden bulsun.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 8 Aralık 2020 #7 Avrupa BIOS'a PAL oyun yüklemelisiniz bu arada. FPS farkı var.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Aralık 2020 #8 poorfredo dedi: Bende bir sürü oyun var (CD). Yollayabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Yok. Teşekkür ederim. Sizde kalsın
poorfredo dedi: Bende bir sürü oyun var (CD). Yollayabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Yok. Teşekkür ederim. Sizde kalsın
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #9 rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan kategorisine giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
rydn dedi: Herkese günaydın. Pcsx2 indirdim. Ama oyun indirmek için site bulamadım. Önerebileceğiniz virüssüz site var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan kategorisine giriyor.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Korsana destek yok. Kendi CD'leriniz üzerinden RIP'leyebilirsiniz. ROM'lar illegaldir. @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Satışta olmayan oyunlar için korsana bir nebze destek var diye biliyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Korsana destek yok. Kendi CD'leriniz üzerinden RIP'leyebilirsiniz. ROM'lar illegaldir. @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Satışta olmayan oyunlar için korsana bir nebze destek var diye biliyorum.