PS2 flash diski Memory Card olarak kullanma

EnderTr72

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Fat kasa bir PS2 buldum model numarasını, ciplimi bilmiyorum çipsiz cihazda USB'den oyun oynanır mı ? USB diski Memory Card olarak kullanma şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hdproject ile Flash Belleğe oyun kaydı atan var. Yani memory kart olarak kullanılabiliyor ama uzun iş.
USB'den oyun oynama işlemi ise daha zahmetli ve yorucu. Kırık olmayan PS2'de sanırım oynanmıyor internette detaylı rehberi var. Kimse burada yazamaz kendin belki bir kaç gün boyunca araştırıp yapman lazım.

Nacizane tavsiyem UltraISO ile DVD'ye oyun yazdırman olur. Bir tane CD-ROM'u olan dandik bir bilgisayar bile iş görür.

Hdproject ile Flash Belleğe oyun kaydı atan var. Yani Memory kart olarak kullanılabiliyor ama uzun iş.
USB'den oyun oynama işlemi ise daha zahmetli ve yorucu. Kırık olmayan PS2'de sanırım oynanmıyor internette detaylı rehberi var. Kimse burada yazamaz kendin belki birkaç gün boyunca araştırıp yapman lazım.

Naçizane tavsiyem UltraISO ile DVD'ye oyun yazdırman olur. Bir tane CD-ROM'u olan dandik bir bilgisayar bile iş görür.

Hocam tavsiyeler için teşekkürler oyun işini hallettim ama save yapmak için cihazın illa çiplimi olması gerekli ulaunchelf filan olmadan bir yöntem yok mu bende bu cihaz çok kalmayacak o yüzden mcard almak istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı