PS2 freemcboot Memory Card çalışmıyor

Herobey5

Centipat
Daha fazla  
Freemcboot ile oyun oynuyordum. Oyunu kaydetmek istedim sonra oyunu kaydetmek istiyor musunuz diye sordu. Evet dedim sonra gene aynı yer açıldı. Bu bir 8-9 kere tekrarladı. Sonra konsolu resetledim ve freemcboot menüsü yerine normal PS2 menüsü açıldı. Sonra browsera tıkladım ve Memory Card'ın takılı olmasına rağmen theres no data yazıyordu. Her şeyi denedim Memory Card'ı içeri iyice takdım alkolle temizledim silgiyle temziledim ama hala çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Durum maalesef ki Durum çok net: FreeMCBoot kurulu memory card’ın bozulmuş ya da okunamaz hale gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Oyun kayıt sırasında bir hata olmuş, bu da kartın yapısını bozmuş olabilir.
*Eğer başka bir PS2 veya FreeMCBoot yüklü başka bir kart varsa, onunla açıp uLaunchELF gibi bir dosya yöneticisi üzerinden kartı görebilir misin diye kontrol edebilirsin. Görüyorsa belki içindeki dosyaları kurtarma şansınız olur.
*uLaunchELF ile karta girilemiyorsa, o zaman kartı oradan formatlayabilirsin. Tabi bu işlem karttaki her şeyi (oyun kayıtları, FMCB dosyaları vs.) siler ama kart tekrar çalışır hale gelebilir.
*Eğer bunlar işe yaramazsa, ne yazık ki o kart büyük ihtimalle bozulmuştur. Bu durumda yeni bir FreeMCBoot yüklü kart alman en sağlam çözüm olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı