PS2 grafikli fotoğraflar nasıl yapılır?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir TikTok videosuna denk geldim ve ilgimi çekti.
Arkadaş yorumları kapadığı için soramadım, bu tarz -PS2 sanırım- grafikli fotoğrafları nasıl yapabiliriz?

Dosya Ekleri

• Screenshot(7).png
    716,7 KB · Görüntüleme: 27
Oturup oyun motorunun içinde editör ile benzer sahne ve kamera yerleşimi dışında bir fikir şu an yok elimde - AI/YZ'ye bunu yaptırmak için gerekli görsel database/bilgibankası olmadan o konuda denemek imkansız.

Oturup oyun motorunun içinde editör ile benzer sahne ve kamera yerleşimi dışında bir fikir şu an yok elimde - AI/YZ'ye bunu yaptırmak için gerekli görsel database/bilgibankası olmadan o konuda denemek imkansız.
Buldum galiba hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlediysen, ücretsiz diye belirtmemiş - telefona kurulan bir ara program (app) üzerinden başka bir yere yaptırıyor işlemi. Cüzi bir ücrete, hem kullanıcıdan geribesleme/feedback alıyorlar, hem tüm fotoğraf ve varsa metadatalara erişim, güzel güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…