PS2 kaça satılabilir?

SeNNurki

Hectopat
Daha fazla  
Kileri düzeltirken buldum görüntü verip vermediğini anlamak için dönüştürücü aldım fotoğraftaki gibi görüntü verdi sanırım Memory Card'sız herhangi bir oyun açılmıyormuş. Şu fotolardan yola çıkarak çalışmasında sıkıntı olup olmadığında sıkıntı yok kanısına vardım ( varsa söyleyebilirsiniz bilmiyorum) Kasanın arkasında hard disk bölmesi gibi bir şey var sanırım içi boş, bu haliyle kaça okutabilirim maksat elden çıkartmak için 700 800 düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20241219-WA0005.jpg
    IMG-20241219-WA0005.jpg
    184,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20241219-WA0006.jpg
    IMG-20241219-WA0006.jpg
    244,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20241219-WA0007.jpg
    IMG-20241219-WA0007.jpg
    168,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Kileri düzeltirken buldum görüntü verip vermediğini anlamak için dönüştürücü aldım fotoğraftaki gibi görüntü verdi sanırım Memory Card'sız herhangi bir oyun açılmıyormuş. Şu fotolardan yola çıkarak çalışmasında sıkıntı olup olmadığında sıkıntı yok kanısına vardım ( varsa söyleyebilirsiniz bilmiyorum) Kasanın arkasında hard disk bölmesi gibi bir şey var sanırım içi boş, bu haliyle kaça okutabilirim maksat elden çıkartmak için 700 800 düşünüyorum.

Usta satma bence çünkü herkes çok istiyor çok nadir özellikle koleksiyoncular internete falan bak VPN ile 200 dolara satıyorlar bir tanesi

Memory Card olmadan oyun açılır o konuda sorun yok kayıt yapamazsın sadece, durumuna göre de değişir sanırsam 1K civarı satılır diye düşünüyorum.

1K ise satma bulunsun sende kaslın.

Memory Card olmadan oyun açılır o konuda sorun yok kayıt yapamazsın sadece, durumuna göre de değişir sanırsam 1K civarı satılır diye düşünüyorum.

Direk satmak için 700 kuracağım 1 konsoluda yok olanda bayağı yıpranmış elde tutmanın anlamı yok bence

Usta satma bence çünkü herkes çok istiyor çok nadir özellikle koleksiyoncular internete falan bak VPN ile 200 dolara satıyorlar bir tanesi

1K ise satma bulunsun sende kaslın.

Hocam koleksiyon için bayağı yıpranmış bir parça sarı siteden baktım bayağı kuran var koleksiyonerler benim yıpranmış PS2'me kalmadı sanırsam :D teşekkürler öneri için

Hocam satmayı düşünüyorsanız talibim, alırsam nostalji yaşamak için alıcam, koleksiyoner falan değilim.
hocam burda demedim ama kolun sol taraftaki yuvarlak kısmını üstündeki plastik çıkmış sizin için sıkıntı değilse seve seve veririm pek bir bilgim yok ps ler hakkında sorunuz olsa cevaplarım direk 700 e bırakırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı