Tam yılı hatırlamıyorum ancak çocukluk arkadaşım, muhtemelen 12 yıllık bir PS2 var elimde. 2-3 Yıl önce flex şerit kablosunu koparmıştım yanlışlıkla. İnternette bir sürü PS2 Flex şerit kablo satıcıları var fakat hangisi kaliteli, uygun bilmiyorum. Ayrıca kafama bir soru takıldı, aşağıda videoda da izleyeceksiniz. PS2'i çalıştırıyorum, okuyucu aşağı kadar iniyor problem yok fakat CD'i döndüren ortadaki motor'a gelince takılıyor, hala daha aşağı indirmeye çalışıyor bir diğer motor. Bunun sebebi flex şerit olmaması mı yoksa başka bir arıza mı var? Ayrıca CD takmama rağmen CD'i döndürmüyor ortadaki motor.
Kapak takmadan dönmez diyeceksiniz ama ben kapağın mandalına elimle basıyorum, kapak kapalıymış gibi kandırıyorum o şekilde daha önceden çok kandırmıştım. 
Flex şerit ile çözebilirsem yapıp, hem kullanmayı hem de kenarda durmasını istiyorum. Sizlerin görüşleri nedir problemle alakalı bunları da almak istedim.
Oyun kolları bile duruyor, eminim çalıştıklarına. Ayrıca işlemcinin fanını sökmüştüm, buna uygun bir fan almam lazım. Öneriniz nedir?

Ve bu şerit flex S-L şeklindeymiş.
Hangisini kullanmam gerekiyor?

Az önce metal plakanın altında gördüm, çok üzüldüm açıkçası. Bu kopan tel ne işe yarıyor olabilir?
Kopan tel buradan geliyor.