GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.028 Makaleler 1 Çözümler 563 15 Kasım 2020 #11 Dolaroldu8tl dedi: Hocam kolonya ile silince kılcal çizikleri alıyor ve yavaş açılan oyunlar daha hızlı açılıuor bozuk oyunlarım o şekilde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Değişik bir yöntem, asetonu duydum da kolonyayı ilk defa senden duyuyorum.
Dolaroldu8tl dedi: Hocam kolonya ile silince kılcal çizikleri alıyor ve yavaş açılan oyunlar daha hızlı açılıuor bozuk oyunlarım o şekilde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Değişik bir yöntem, asetonu duydum da kolonyayı ilk defa senden duyuyorum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #12 Kokona Shiki dedi: Benim bildiğim kadarıyla PS2'lere HDD takılamıyor, zaten Slim kasaya taksan yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Slim kasaya takılmıyor ama Fat kasada takılıyor. Dediğim gibi, oyunlar orjinalse FreeMCBoot ile oynamak daha mantıklı. GFYT dedi: Değişik bir yöntem, asetonu duydum da kolonyayı ilk defa senden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yıllardır PS1 ve PS2 oyunlarında kullanıyorum.
Kokona Shiki dedi: Benim bildiğim kadarıyla PS2'lere HDD takılamıyor, zaten Slim kasaya taksan yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Slim kasaya takılmıyor ama Fat kasada takılıyor. Dediğim gibi, oyunlar orjinalse FreeMCBoot ile oynamak daha mantıklı. GFYT dedi: Değişik bir yöntem, asetonu duydum da kolonyayı ilk defa senden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yıllardır PS1 ve PS2 oyunlarında kullanıyorum.
Dolaroldu8tl Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Kasım 2020 #13 Kokona Shiki dedi: Benim bildiğim kadarıyla PS2'lere HDD takılamıyor, zaten Slim kasaya taksan yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Sahibinden'de gördüm birkaç cihaz.
Kokona Shiki dedi: Benim bildiğim kadarıyla PS2'lere HDD takılamıyor, zaten Slim kasaya taksan yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Sahibinden'de gördüm birkaç cihaz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Kasım 2020 #14 www.philips.com.tr/c-p/SVC2330_10.amp/lens-temizleyici Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunun gibi bir şey bulursan belki sorunu çözebilirsin.
www.philips.com.tr/c-p/SVC2330_10.amp/lens-temizleyici Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunun gibi bir şey bulursan belki sorunu çözebilirsin.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 15 Kasım 2020 #15 Hocam hiçbir oyun açılmasaydı Red Screen of Death olduğunu düşünürdük ama God of War 2 açılıyormuş. CD'lerde sıkıntı var.
Hocam hiçbir oyun açılmasaydı Red Screen of Death olduğunu düşünürdük ama God of War 2 açılıyormuş. CD'lerde sıkıntı var.
Dolaroldu8tl Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Kasım 2020 #16 Kokona Shiki dedi: www.philips.com.tr/c-p/SVC2330_10.amp/lens-temizleyici Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunun gibi bir şey bulursan belki sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam CD'ler bozulmuş GWO2 ve Hugo açılıyor. King Weathers dedi: Hocam hiçbir oyun açılmasaydı Red Screen of Death olduğunu düşünürdük ama God of War 2 açılıyormuş. CD'lerde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla...
Kokona Shiki dedi: www.philips.com.tr/c-p/SVC2330_10.amp/lens-temizleyici Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Aıdata Cd/dvd Lens Temizleyici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunun gibi bir şey bulursan belki sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam CD'ler bozulmuş GWO2 ve Hugo açılıyor. King Weathers dedi: Hocam hiçbir oyun açılmasaydı Red Screen of Death olduğunu düşünürdük ama God of War 2 açılıyormuş. CD'lerde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla...