A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 1 Şubat 2020 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar, elimde uzun süredir ellemediğim PS2 var, eski oyunları oynayıp nostalji yaşayasım geldi. Sorum başlıktaki gibi nasıl kırılır veya oyun atılır?
Hepinize merhaba arkadaşlar, elimde uzun süredir ellemediğim PS2 var, eski oyunları oynayıp nostalji yaşayasım geldi. Sorum başlıktaki gibi nasıl kırılır veya oyun atılır?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2020 #2 Bu tarz konulara PSX-Place sitesinde bakıyorlar. Buradan yardım alabilirsiniz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 3 Şubat 2020 #3 PS2 için çip lehimlenmesi gerek diye biliyorum.
mrmarcellus Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 349 Çözümler 2 5 Şubat 2020 #4 Furkan17TR dedi: PS2 için çip lehimlenmesi gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Reyiz sana sorucak baya sorum vardı ulaşıcak yer bulamadım ya bi de konum kaldırıldı sana nerden ulaşabilirim ?
Furkan17TR dedi: PS2 için çip lehimlenmesi gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Reyiz sana sorucak baya sorum vardı ulaşıcak yer bulamadım ya bi de konum kaldırıldı sana nerden ulaşabilirim ?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Şubat 2020 #5 mrmarcellus dedi: Reyiz sana sorucak baya sorum vardı ulaşıcak yer bulamadım ya bi de konum kaldırıldı sana nerden ulaşabilirim ? Genişletmek için tıkla... İnstagram, Steam, Facebook, PSN: /frkn17tr Korsan ise boşuna açma.
mrmarcellus dedi: Reyiz sana sorucak baya sorum vardı ulaşıcak yer bulamadım ya bi de konum kaldırıldı sana nerden ulaşabilirim ? Genişletmek için tıkla... İnstagram, Steam, Facebook, PSN: /frkn17tr Korsan ise boşuna açma.