PS2 oyunu PS4'te oynanır mı?

illumemati

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar. Pro evulation soccer 5 adlı oyunun hastasıyım. Sırf bu oyun için PS4 almayı düşünüyorum ama bahsi geçen oyun PS2 oyunu. Sizce PS4 oynatır mı?
Bu arada PC de çok oynadım ama kasıyor ve o tadı vermiyor.
Biliyorum bir oyun için PS4 alınmaz o yüzden PS2 PS4'ya da PS3 almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, oynayamazsınız. Teknik bir kısıtlama var burada, PS4 ve 5 oyunları oynanabilir çünkü aynı mimariyi ve işletim sistemini paylaşırlar ancak özellikle PS3 ve öncekiler daha farklı sistemler kullanıyorlardı o bakımdan eski oyunları uyarlamadılar. İlginç olan PS3, PS1 oyunlarıyla uyumu varken 2 ile yok. Öyle de saçma bir mevzu işte. Emülatörden devam edin, sağlam PS2 bulamazsınız diye düşünüyorum.

Hayır, oynayamazsınız. Teknik bir kısıtlama var burada, PS4 ve 5 oyunları oynanabilir çünkü aynı mimariyi ve işletim sistemini paylaşırlar ancak özellikle PS3 ve öncekiler daha farklı sistemler kullanıyorlardı o bakımdan eski oyunları uyarlamadılar. İlginç olan PS3, PS1 oyunlarıyla uyumu varken 2 ile yok. Öyle de saçma bir mevzu işte. Emülatörden devam edin, sağlam PS2 bulamazsınız diye düşünüyorum.

Emülatör ile hiç denemedim o nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı