İyi geceler arkadaşlar. Pro evulation soccer 5 adlı oyunun hastasıyım. Sırf bu oyun için PS4 almayı düşünüyorum ama bahsi geçen oyun PS2 oyunu. Sizce PS4 oynatır mı?
Bu arada PC de çok oynadım ama kasıyor ve o tadı vermiyor.
Biliyorum bir oyun için PS4 alınmaz o yüzden PS2 PS4'ya da PS3 almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Hayır, oynayamazsınız. Teknik bir kısıtlama var burada, PS4 ve 5 oyunları oynanabilir çünkü aynı mimariyi ve işletim sistemini paylaşırlar ancak özellikle PS3 ve öncekiler daha farklı sistemler kullanıyorlardı o bakımdan eski oyunları uyarlamadılar. İlginç olan PS3, PS1 oyunlarıyla uyumu varken 2 ile yok. Öyle de saçma bir mevzu işte. Emülatörden devam edin, sağlam PS2 bulamazsınız diye düşünüyorum.
Hayır, oynayamazsınız. Teknik bir kısıtlama var burada, PS4 ve 5 oyunları oynanabilir çünkü aynı mimariyi ve işletim sistemini paylaşırlar ancak özellikle PS3 ve öncekiler daha farklı sistemler kullanıyorlardı o bakımdan eski oyunları uyarlamadılar. İlginç olan PS3, PS1 oyunlarıyla uyumu varken 2 ile yok. Öyle de saçma bir mevzu işte. Emülatörden devam edin, sağlam PS2 bulamazsınız diye düşünüyorum.
Anladım peki sağlam bir link var mı? Bu oyunu indirebileceğim.
Gerçi yasak mı burada bunları konuşmak? Bilmiyorum ama bazı sitelerden şansımı denedim ama verim alamadım.