gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 26 Haziran 2020 #1 PS2 Slim'in orijinal kolu bozuldu. Bende bir tane USB'li bir kol var. Onu PS2'nin USB girişlerinden birine taksam onunla oyun oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2020
PS2 Slim'in orijinal kolu bozuldu. Bende bir tane USB'li bir kol var. Onu PS2'nin USB girişlerinden birine taksam onunla oyun oynayabilir miyim?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #2 Ben PS4'de denedim oldu denemeden bilemezsiniz.
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #3 gururefeozcelikkk dedi: PS2 Slim'in orijinal kolu bozuldu. Bende bir tane USB'li bir kol var. Onu PS2'nin USB girişlerinden birine taksam onunla oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben pc için aldigim kolu arkadaşimla ps 2 oyunlarini oynamak için denedik olmadi. Bilemiyorum markaya göre degişiklik gösterebilir. Yani xbox 360 kolu pc ye uyuyor deneyebilirsin.
gururefeozcelikkk dedi: PS2 Slim'in orijinal kolu bozuldu. Bende bir tane USB'li bir kol var. Onu PS2'nin USB girişlerinden birine taksam onunla oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben pc için aldigim kolu arkadaşimla ps 2 oyunlarini oynamak için denedik olmadi. Bilemiyorum markaya göre degişiklik gösterebilir. Yani xbox 360 kolu pc ye uyuyor deneyebilirsin.