PS2 ve PS3 için oyun önerisi

alasakarama

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, daha önce oynadığınız ve zamanında iyi ki oynamışım, bak buna sende, kesin oyna dediğiniz PS2, PS3 hatta PS1 oyunları var mı acaba?

Çok bilindiklere gerek yok. Mesela RDR 1, Last of Us, God of War, AC serisi vesaire. Onları zaten biliyorum. Ve J-RPG oyunlarını da pek sevemiyorum, karakterleriyle bağ kuramadığım için herhalde.

Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

Son düzenleme:
Batman serisi ve skyrim. Kesinlikle bu 2sini oynamalısın

Batman serisi ve skyrim. Kesinlikle bu 2sini oynamalısın
Onları oynadım ama çok teşekkür ederim. Gözden kaçan şeylere bakıyorum biraz, mesela PS2'de Castlevania: Lament of Innocence oyununu kaçırmışım, serinin ilk 3D oyunu denebilecek bir oyun.

Uncharted 3
Pes serisinden bazı oyunlar.
FIFA 18.
Infamous 2
Onları oynadım ama çok teşekkür ederim. Gözden kaçan şeylere bakıyorum biraz, mesela PS2'de Castlevania: Lament of Innocence oyununu kaçırmışım, serinin ilk 3D oyunu denebilecek bir oyun.
Deneyebilirsin

Uncharted 3
Pes serisinden bazı oyunlar.
FIFA 18.
Infamous 2

Deneyebilirsin
FIFA 18, Infamous 2 ve Uncharted 3'ü oynamadım, listeme ekledim. Teşekkürler tekrardan, Pes serisinden ama neredeyse çıkan her şeyi oynamışımdır.

Ps1 için Crash Bandicoot, ps2 için pes 5, ps3 için beyond two souls oynayabilirsiniz.

Ps1 için Crash Bandicoot, ps2 için pes 5, ps3 için beyond two souls oynayabilirsiniz.
Crash'ın ilk oyununu oynamadım, remastered haline bakmıştım, orijinal haline de bakacağım. Ama pes serisinin hepsini oynadım istisnasız, her çıkan yılını. Beyond Two Souls'u ise listeme ekledim, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…