Ya iki gün ara ile iki konsolum da bozuldu! Gerçekten koleksiyon dağılıyor, hedefim bunları sapasağlam muhafaza edip gelecekte antika yerine satmaktı ama bir bir dağılıyor koleksiyon. PSONE'da garip davranmaya başladı, o da ölür yakında.
Ya iki gün ara ile iki konsolum da bozuldu! Gerçekten koleksiyon dağılıyor, hedefim bunları sapasağlam muhafaza edip gelecekte antika yerine satmaktı ama bir bir dağılıyor koleksiyon. PSONE'da garip davranmaya başladı, o da ölür yakında.
Hocam bende de PS2 var. Hatta konsol 19 yaşında. Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Benim yaşadığım tek sorun 10 yıl önce gözünün yanmasıydı. Onu da yaptırdım hala çalışıyor.
Hocam bende de PS2 var. Hatta konsol 19 yaşında. Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Benim yaşadığım tek sorun 10 yıl önce gözünün yanmasıydı. Onu da yaptırdım hala çalışıyor.
Her hafta yaptığım genel bir temizlik var. Tüm makineleri temizliyor, test ediyorum. PSONE ilk başta oyunları açmadı, kürdan yöntemiyle çalıştırmasını sağladım. Makine diski döndüremiyor artık.
Şimdi PSOne'ı deneyip geleceğim, herhalde onun için de bir konu açacağız, bozulacak gibi duruyor.
Arkadaşlar an itibariyle PSOne'ı kaybettik. Fearful Harmony adı verilen ürkütücü hata yüzünden koleksiyonumdan bir alet daha eksildi.