PS2'de PS1 oyunları Memory Card olmadan nasıl oynanır?

610052

Hectopat
Arkadaşlar PS2'de PS1 oyunlarını oynamak istiyorum fakat bunun için bende PS1 Memory Card'ı istiyor, PS1 Memory Card'ı olmadan oynamanın bir yolu mevcut mudur? Sahip olduğum PS2'de hem çip hem de funtuna Memory Card var(fmcb).

@592041

usb ile popstarter emülatör kurup usb nin içine kayıt yapabilirsin uab den ps1 oyunlarını oynamak daha kolay

OPL anniversery kullanman lazım, son sürüm opl ps1 oyunları için çalışmıyor. Birde flash bellek fat32 formatında olmalı.
Dediginide yaptım yok oyunları görmüyor :/

OPL anniversery kullanman lazım, son sürüm opl ps1 oyunları için çalışmıyor. Birde flash bellek fat32 formatında olmalı.
Sırf görmüyor diye sinirden PS 1 alacağım. Tek isteğim winnig eleveni konsoldan oynayabilmek.

Son düzenleme:
Bu attiklarin değil. Winnig eleven 2002, başka bir oyunda denedim. Oyun açıldı gördü oyunları fakat tam maça girecekken no Signal yazıyor. Her iki oyundada aynı şekilde. HD televizyon desteklemiyor mu acaba ?
Component yada composit kablo lazım, 240p çözünürlüğü desteklemesi lazım hem kablo hemde tv. Hdmi adaptörü ile olmuyor.

Component yada composit kablo lazım, 240p çözünürlüğü desteklemesi lazım hem kablo hemde tv. Hdmi adaptörü ile olmuyor.
Nereden bulurum o kabloyu.

Baktım böyle 3 renkli olarak kablo var bende. Av şeklinde mi calistircam ?

Nereden bulurum o kabloyu.

Baktım böyle 3 renkli olarak kablo var bende. Av şeklinde mi calistircam ?
6'lı olanın renkler daha iyi, tv destekliyorsa tabii.

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 17
  • kablo-playstation-3rca-ps3-component-narita-xyp3-007a-kcm7264792-1-ddd901dce5394bdcaf19c07ff9c...jpg
    kablo-playstation-3rca-ps3-component-narita-xyp3-007a-kcm7264792-1-ddd901dce5394bdcaf19c07ff9c...jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Geri
Yukarı