Hocam bende kurdum fakat PS 1 oyunları göstermiyor emülatör içinde.usb ile popstarter emülatör kurup usb nin içine kayıt yapabilirsin uab den ps1 oyunlarını oynamak daha kolay
OPL anniversery kullanman lazım, son sürüm opl ps1 oyunları için çalışmıyor. Birde flash bellek fat32 formatında olmalı.Hocam bende kurdum fakat PS 1 oyunları göstermiyor emülatör içinde.
Dediginide yaptım yok oyunları görmüyor :/OPL anniversery kullanman lazım, son sürüm opl ps1 oyunları için çalışmıyor. Birde flash bellek fat32 formatında olmalı.
Sırf görmüyor diye sinirden PS 1 alacağım. Tek isteğim winnig eleveni konsoldan oynayabilmek.OPL anniversery kullanman lazım, son sürüm opl ps1 oyunları için çalışmıyor. Birde flash bellek fat32 formatında olmalı.
Oyun bunlardan hangisi; You searched for winning eleven - CDRomanceDediginide yaptım yok oyunları görmüyor :/
Sırf görmüyor diye sinirden PS 1 alacağım. Tek isteğim winnig eleveni konsoldan oynayabilmek.
Bu attiklarin değil. Winnig eleven 2002, başka bir oyunda denedim. Oyun açıldı gördü oyunları fakat tam maça girecekken no Signal yazıyor. Her iki oyundada aynı şekilde. HD televizyon desteklemiyor mu acaba ?Oyun bunlardan hangisi; You searched for winning eleven - CDRomance
Component yada composit kablo lazım, 240p çözünürlüğü desteklemesi lazım hem kablo hemde tv. Hdmi adaptörü ile olmuyor.Bu attiklarin değil. Winnig eleven 2002, başka bir oyunda denedim. Oyun açıldı gördü oyunları fakat tam maça girecekken no Signal yazıyor. Her iki oyundada aynı şekilde. HD televizyon desteklemiyor mu acaba ?
Nereden bulurum o kabloyu.Component yada composit kablo lazım, 240p çözünürlüğü desteklemesi lazım hem kablo hemde tv. Hdmi adaptörü ile olmuyor.
Baktım böyle 3 renkli olarak kablo var bende. Av şeklinde mi calistircam ?Component yada composit kablo lazım, 240p çözünürlüğü desteklemesi lazım hem kablo hemde tv. Hdmi adaptörü ile olmuyor.
6'lı olanın renkler daha iyi, tv destekliyorsa tabii.Nereden bulurum o kabloyu.
Baktım böyle 3 renkli olarak kablo var bende. Av şeklinde mi calistircam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.