PS2'yi VGA Monitöre Takma

38865

Megapat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, evde boş duran bir PS2 var. Kardeşim oynamak istiyor, bendeki monitöre en ucuz yoldan nasıl bağlayabilirim? Monitörde sadece VGA çıkışı bulunmakta. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğin durum için zamanında ebay den bir çevirici getirmiştim ancak işe yaramadı. Bu digital/analog sinyaller arasında dönüşüm olacağı zaman sıkıntılar yaşanıyor. Ben bu sorunu en son Dark'ın resimde görünen TVbox ürününü alarak çözdüm. Başka marka ve modellerde var tabi. Box ın asıl amacı monitörü TV ye çevirmek olsada, giriş çıkışlar sayesinde Amiga ve commodore umu da monitör e bağlayabiliyorum. Fiyatı piyasada 130-170 arası değişiklik gösteriyor. Sadece PS2 için biraz tuzlu sayılabilir ancak sorunsuz çalışıyor.

Monitörde VGA Çıkışı olmaz. VGA Monitörde PS2 Keyfide pek olacağını sanmam.

Aynı şekilde nostaljiyi seven biri olarak ps2'yi tekrar kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Cevabı banada lazım...

PS2 yi Monitöre bağlanması için ekranınızın çözünürlüğü 1366x768@75Hz olması lazım ve 2 adet adaptör lazım linkleri aşağıya atıcam.

bu 2 adaptörle ps2 nizi vga monitöre bağlayabilirsiniz.

bizzat kendim denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…