PS3 12 GB'a Kaç Oyun Yüklenir ?

Mert Demir

Hectopat
Makaleler
1
1-PS3 12 GB Playstation 3'e kac tane orjinal oyun alabilirim?

Oynadigim oyunlar:
WWE 13 VE SONRAKILERI.
PES 2012 1 TANE.
GOD OF WAR 4.
ASSASSINS CREED 4 BLACK FLAG.

Genelde bu oyunlari oynarim. 1-2 tane oyun degisikligi olabilir. Bu oyunlari alirsam PS3 De Kac Gb yer kalir?

2-Online oyun oynamak icin Psn uyeligi yeter mi ? Yoksa Satin alinmasi gerekiyor mu?

PS4 ile beraber multiplayer oynamak için 5 dolar gibi bir ücret istiyordu. Galiba bundan sonra 5 dolar alacak.

12 Gb ps3'e sadece god of warı bile yükleyemezsin. Godof war 3 40 gb idi 4 ü düşünemiyorum. Yok kapaklı oyun alacaksan sorun olmaz. Datalar yüklenecek oyunun data boyutuna bağlı.

Ne sacma. Eger 1 oyun bile yukleyemeyeceksem? Sony niye boyle bir sey yapiyor?

2.5'' ınc HDD alabilirsin, tabi HDD aldığın zamanda montaj yuvasını da alman lazım. Montaj yuvası 12 GB modelin içinden çıkmıyor. PS3'ü satın alacaksan direk 500 GB olan modeli almanı öneririm. Zira HDD aparatı ve HDD alınca 500 GB ile aynı fiyata gelmiş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ps3 super slim kullanıyor. Her hdd ps3'e takılmaz. Sığmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ufak bir arama ile yüzlerce rehber ve video bulabilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende oyunları kutulu alıver zaten kutulu ile PsStore arasında pek fark oyun fiyatlarında. Ayrıca God of War 4 sadece PS4 için gelir aynı 3. oyunun PS3 için gelmesi gibi.

HMM. Ben oyunlari D&R Den aliyorum.Kutulu yani.1 Oyun Save falan vs... Kac Gb tutar?
Ornegin wwe 13 ne kadar yer kaplar? Toplam 1gb gecermi?

Onu tam bilemem belki tek oyun şeklinde oynamak zorunda kalabilirsin ama geçenlerde forumda bir arkadaş GTA5 için 8 GB alana ihtiyaç olduğunu söylemişti yani diğer oyunlar bu kadar olmasa da buna yakın belki 2-3 oyun save yapacak şansın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…