Kardeşim PS3'ü PS4 çıktıktan 1 sene sonra biri alıyorsa bütçesi 800 olmaz. Ayrıca kırma işlemini kendi yapıp istediği oyunuda bilgisayardan indirip PS3'e atar. Ayrıca asla yüksek GB'lı PS almam onun yerine harici disk alıp takarım daha kârlı. 800 lira vermek yerine yurtdışından PS3 getirir 1 yıl uluslararası garantide var.
PS3 Türkiye'de online çok oynanmıyor. GTA 5 online oynamak içinde başta pes gibi pahalı oyunlara para vermek zorunda kalır. Şimdi benim PS3 yada benzeri birşey alıp 500 liradan daha fazla değeri ve gelecekteki oyunları bedava oynmasımı mantıklı yoksa 800 lira PS3'e verip gelecekte çıkıcak oyunlarada 300 lira vermesi mi ? 550 lira mı yoksa 1100 lira mı ? Zaten 2 yıl sonra benimkini satmak istese 300 350'den aşağı gitmez. Ps2 bile 150 100 lira şuanda. Ama orjinal oyunlarla satılan PS3 800'e alsa 2 sene sonra orjinal oyunun değeri kalmaz, o zaman PS3 alacak adam PS3'ü kırdırmak ister. Ayrıca benim model kırdırılabilir olan buda bir avantaj. Sende PS3 kırdırılabilirse oyunları ve PS3'ü ayrı sat. Benim PS3 2 yıl sonra 350 ise senin orjinal oyunlarla 800 olan PS3 500 liraya düşer. O zaman yine alan olmaz çünkü adam 350 lira verip kırdırır.