PS3 12GBye HDD

Katılım
17 Şubat 2014
Mesajlar
1.877
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Yaza doğru hem bir laptop, hem de bir oyun konsolu alacağım. Ps3 olacak büyük ihtimal exc.'leri sayesinde büyüledi beni. Şimdi bir sorum var:

PS3 12GB alsam, sonra ona 320GB NTFS HDD taksam çalışır mı ? Bazı forumlarda o şehir efsanesi, illa FAT32 HDD gerekmez, PS3 HDD'yi çalıştırmadan önce formatlıyor diyorlar. Doğru mu ? Yanıtlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Formatlıyor. Konuları açmadan önce tecnopat sosyala tıkla , ve arama yap. Kimse cevap yazmamış çünkü cevaplar daha önce veriliyor. Sürekli aynı sorular sorulursa bir anlamı kalmaz. Bende bu konuları araştırıyordum. Öyle aç konuyu millet bulup yazsın , araştır zaten tecnopat sosyalda bu sorular sık sık var.
 
Ps3'e yeni bir HDD takmadan önce yapman gerekenler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


İngilizce anlamasan da olur. Her şey net bir şekilde anlatılmış, görerek yapabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı