Evde kullanmadığım bilgisayarı Sahibinden'e koymuştum 700 TL'ye monitör dahil ve bir teklif geldi kararsız kaldım. PS3 70 GB modeli, 3 adet kol, 10 oyun. Oyunlar hakkında bir bilgim yok şu anlık. Sizce takas etmek mantıklı mı? Edersem bu PS3'ü kaça satabilirim? Zaten satmadan önce PS4'te oynamadığım birkaç oyunu oynayacağım. PS3 kırılmamış, kırılabilen model, oyunlar kutulu.
1 sene önce, 650TL'ye 500GB 7 oyunlu PS3 satmıştım. Bence PS3'ün devri çoktan geçti. PS3 almanı tavsiye etmem. Bilgisayarın özelliklerini yaz tahmini fiyat söyleyelim
İkinci el PS3 piyasasını pek bilmiyorum ama bence değeri 400 Lira filan edebilir. PS3'de Red Dead Redemtpion, God of War Saga gibi oyunları oynamadıysan ve PC boş boş yatıyorsa belki monitör hariç kabul edebilirsin.
Kollar orijinale benziyor. Tecrübeli gözler bakmakla bile anlar. Orijinale benziyor. Ama eline alıp içini açman lazım.
Kasaya gelirsek fat kasa sıkıntılı. Eğer benim gibi az çok anlayan birisi değilsen kazıklanabilirsin. İmzamdaki rehbere bak.
Birde sistem versiyonunu sor. 4.82 ise kırıp multiman yükleyebilirsiniz. Ki yüklemeni tavsiye ederim. Birde TEMPMON yükle. Fat kasa bu. Tempmon lazım. Daha uzun ömürlü olması için.
Kollar orijinale benziyor. Tecrübeli gözler bakmakla bile anlar. Orijinale benziyor. Ama eline alıp içini açman lazım.
Kasaya gelirsek fat kasa sıkıntılı. Eğer benim gibi az çok anlayan birisi değilsen kazıklanabilirsin. İmzamda ki rehbere bak.
Birde sistem versiyonunu sor. 4.82 ise kırıp multiman yükleyebilirsiniz. Ki yüklemeni tavsiye ederim. Birde TEMPMON yükle. Fat kasa bu. Tempmon lazım. Daha uzun ömürlü olması için.