Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Ben PS3'te 4.90 sürümünü kullanıyorum ve package manager yok, hen yüklenmiyor, hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Ben PS3'te 4.90 sürümünü kullanıyorum ve package manager yok, hen yüklenmiyor, hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
HappyCetin Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 12 Ocak 2024 #2 Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz?
H Hakandokumacı Zeptopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 Bende uğraşıyorum olmuyor hfw 4.90.1 kurmaya çalıştım sistem güncellemedenkullanabilir güncelleme verisi bulunamadı diyor
Bende uğraşıyorum olmuyor hfw 4.90.1 kurmaya çalıştım sistem güncellemedenkullanabilir güncelleme verisi bulunamadı diyor
Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #4 HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... şu sebeptende olur mu ben ps3 hesap açtım o yüzden ola bilir mi HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hata şu:Exploit initialization failed! HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... bide öbürkü hata şu:HEN Failure! Restart PS3 and retry lütfen yardım edin Son düzenleme: 13 Ocak 2024
HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... şu sebeptende olur mu ben ps3 hesap açtım o yüzden ola bilir mi HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hata şu:Exploit initialization failed! HappyCetin dedi: Verdiği hatanın fotoğrafını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... bide öbürkü hata şu:HEN Failure! Restart PS3 and retry lütfen yardım edin