Bu konuda anlatılanlar HFW + hen yüklü cihazda anlatılmaktadır.
Biliyorsunuz birkaç gün önce Sony yeni bir yazilim güncellemesi paylaştı PS3 sistemi için. Ve artık PSN'ye girdiğinizde şu tip bir hata alıyorsunuz:
Peki bu güncellemeyi yapmadan PSN ve aynı zamanda Online nasıl girebilirsiniz?
Benim cihazım gördüğünüz gibi 4.91:
İlk öncelikle cihazınızda webMAN adlı programın kurulu olması gerekmektedir bu rehber ile kurabilirsiniz:
www.technopat.net
Programı kurduktan sonra size verdiğim linkten pkg dosyasıni alıp FAT32 formatlı flash belleğinize atın. Ardından PS3, packages menager -> install packages files -> standart yerinden kurun.
Link:
Pkg dosyasını kurduktan sonra PS3 sisteminize Restart atın. (Kapatıp açın) Sonra HEN'i Aktif edin. Ve artık PSN'ye giriş yapabilirsiniz.
Ve aynı zamanda istediğiniz oyunları Online oynayabilirsiniz.
Ekstra olarak bu konuda PS3 sisteminizi 4.92 HFW sürümüne güncelleme linki bırakıyorum istersiniz Direkt yukarıdaki işlemleri yapmadan bu güncellemeyi yapıpta PSN ve Online girebilirsiniz:
Kurulum:
Herhangi bir yerde takıldığınız nokta olursa yazmaktan çekinmeyin.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Biliyorsunuz birkaç gün önce Sony yeni bir yazilim güncellemesi paylaştı PS3 sistemi için. Ve artık PSN'ye girdiğinizde şu tip bir hata alıyorsunuz:
Peki bu güncellemeyi yapmadan PSN ve aynı zamanda Online nasıl girebilirsiniz?
Benim cihazım gördüğünüz gibi 4.91:
İlk öncelikle cihazınızda webMAN adlı programın kurulu olması gerekmektedir bu rehber ile kurabilirsiniz:
Rehber: PS3, WebMAN Nasıl yüklenir?
4.92 sürümü için güncellenmiştir. Merhaba. (WebMAN'ı güncellemek istiyorsanız aynı adımları uygulayabilirsiniz) bu rehberde anlatılan işlemler HFW + Hen yüklü cihazda anlatılmaktadır. CFW yüklü cihazlardada işlemleri uygulayabilirsiniz. İlk öncelikle WebMAN nedir? kısaca açıklamak gerekirse...
Link:
Ve aynı zamanda istediğiniz oyunları Online oynayabilirsiniz.
Ekstra olarak bu konuda PS3 sisteminizi 4.92 HFW sürümüne güncelleme linki bırakıyorum istersiniz Direkt yukarıdaki işlemleri yapmadan bu güncellemeyi yapıpta PSN ve Online girebilirsiniz:

PS3 4.92 HFW
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Herhangi bir yerde takıldığınız nokta olursa yazmaktan çekinmeyin.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Son düzenleme: