Evet arkadaşlar bende PS3 Slim 320 GB iki kollu içinde 25 oyun yüklü ayrıca yanında bir de multiman yüklü konsol var. Artık kullanmadığım için satmayı düşünüyorum. Aldığım yerdeki satıcı 400 TL'ye alacağını söylüyor. Ben aldığımda konsol 700 TL'ydi yani neredeyse %43'lük bir zarar var. Siz ne öneriyorsunuz size ona mı satayım yoksa sahibinden'e falan ilan mı koyayım? Aslında sahibinden'le pek uğraşmak istemiyorum lakin kararsız kaldım.
Ben 320 GB, kırık, full oyun, 2 orijinal kol + kutulu cihazı 600 liradan satmıştım
Oğluna hediye alan babalar falan pek pazarlık yapmıyor ama benim gibi çingeneler 10-20 düşürmek için 1 saat konuşur
Ayrıca 700 ne demek be? 800 liraya Xbox One alırdım ben olsam. Bence letgo, sahibinden gibi sitelerde ilan açın. Pazarlık olur diyin ama fiyatı 600 yazın.
Eğer benim gibi satış tecrüben varsa 3 günde elinden çıkarırsın. En azından ben 1 haftada 2 konsol değiştirecek kadar hızlıydım.
Size ne yapayım arkadaşlar 400'e bırakayım mı? 100-150 TL için uğraşmalı mıyım sizce? Bir de adam bana bunu al gel üst modelle takas yapalım diyor. 400'e bunu sayıyor üstüne de PS4 için 800-900 lira istiyor. Çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olun.
Size ne yapayım arkadaşlar 400'e bırakayım mı? 100-150 TL için uğraşmalı mıyım sizce? Bir de adam bana bunu al gel üst modelle takas yapalım diyor. 400'e bunu sayıyor üstüne de PS4 için 800-900 lira istiyor. Çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olun.