lewis hamiltonn Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 multiMAN açılırken 80010017 hatasını veriyor. Birkaç güne kadar yoktu fakat Ethernet kablosunu bağlamak için bir güncelleme yaptım, ama bu sorun ortaya çıktı. Düzeltmenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
multiMAN açılırken 80010017 hatasını veriyor. Birkaç güne kadar yoktu fakat Ethernet kablosunu bağlamak için bir güncelleme yaptım, ama bu sorun ortaya çıktı. Düzeltmenin bir yolu var mı?
ismaillwq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 522 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amatör Boksör 5 Ağustos 2025 #2 Ps3ü güncellediysen kırılma işlemi gitmiştir yeniden kırılması lazım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 Cihazın CFW ile mi kırık, HFW mi? HFW ise HEN gözüküyor mu?
lewis hamiltonn Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 Yerayay dedi: Cihazın CFW ile mi kırık, HFW mi? HFW ise HEN gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... HEN gözükmüyor pek PS oynamıyorum bilgili de değilim diğerlerini tam anlamadım.
Yerayay dedi: Cihazın CFW ile mi kırık, HFW mi? HFW ise HEN gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... HEN gözükmüyor pek PS oynamıyorum bilgili de değilim diğerlerini tam anlamadım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #5 @lewis hamiltonn PSN girmek için sistemi güncellemişsin. Yani multiMAN'a girebilmek için sistemi kirman lazım baştan. Bu video ile kır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@lewis hamiltonn PSN girmek için sistemi güncellemişsin. Yani multiMAN'a girebilmek için sistemi kirman lazım baştan. Bu video ile kır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et