PS3 açılmıyor

the_Kagan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Ben bir PS3 aldım bir aile üyesinden. PS3 açılıyor yeşil ışıktan kırmızı olup hemen 1-2 saniyede kapanıyor. Çözümü nedir acaba? Fakat çalışmasa bile kırmızı ışık yanmaya devam ediyor. Orijinal ve çipsiz. Galiba fat kasa çünkü bayağı geniş

Merhaba iyi günler. Ben bir PS3 aldım bir aile üyesinden. PS3 açılıyor yeşil ışıktan kırmızı olup hemen 1-2 saniyede kapanıyor. Çözümü nedir acaba? Fakat çalışmasa bile kırmızı ışık yanmaya devam ediyor. Orijinal ve çipsiz. Galiba fat kasa çünkü bayağı geniş.

Dostum cihazın red of Dead light diye geçiyordu sanırım, yani ölüm ışığı arızası var cihaz ısındığından dolayı bazı parçaları lehimleri eriyor yapılabilir ama ustası zor bulursun hem yapsan bile 1 2 ay içerisinde tekrar aynı hatayı alırsın fat kasalarda kroniktir bu ben olsam o PS'yi 500 TL'ye satardım elime para geçerdi en azından.

Dostum cihazın red of Dead light diye geçiyordu sanırım, yani ölüm ışığı arızası var cihaz ısındığından dolayı bazı parçaları lehimleri eriyor yapılabilir ama ustası zor bulursun hem yapsan bile 1 2 ay içerisinde tekrar aynı hatayı alırsın fat kasalarda kroniktir bu ben olsam o PS'yi 500 TL'ye satardım elime para geçerdi en azından.
Satmak istemiyorum olay o işte, hem orijinal hemde çipsiz tertemiz cihaz .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı