Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.125 Çözümler 40 Yer New York 31 Ağustos 2025 #11 Son durum nedir?
C Cihat Game 33 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #12 Andy deufresne dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hayla Aynı Servise götürmeyi düşünüyorum
Andy deufresne dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hayla Aynı Servise götürmeyi düşünüyorum
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.261 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #13 Cihat Game 33 dedi: Tamiri var mı? Genişletmek için tıkla... İyi anlayan birisi varsa tamirini yapar. Fakat pahalıya mal olur. Bence fiyat bilgisi alın.
Cihat Game 33 dedi: Tamiri var mı? Genişletmek için tıkla... İyi anlayan birisi varsa tamirini yapar. Fakat pahalıya mal olur. Bence fiyat bilgisi alın.
C Cihat Game 33 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #14 Rogturk dedi: İyi anlayan birisi varsa tamirini yapar. Fakat pahalıya mal olur. Bence fiyat bilgisi alın. Genişletmek için tıkla... Bir yerden aldım; eğer lehimlerde bir sorun yoksa 800 TL temizlik ve termal macunun sorunu çözeceğini söyledi bir arkadaş. Eğer lehimler gitmişse pahalıya mal olabileceğini söyledi.
Rogturk dedi: İyi anlayan birisi varsa tamirini yapar. Fakat pahalıya mal olur. Bence fiyat bilgisi alın. Genişletmek için tıkla... Bir yerden aldım; eğer lehimlerde bir sorun yoksa 800 TL temizlik ve termal macunun sorunu çözeceğini söyledi bir arkadaş. Eğer lehimler gitmişse pahalıya mal olabileceğini söyledi.