BigYeti(D.Ö.H) Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #1 Selam arkadaşlar elimde süper Slim PS3 bulunmakta makinenın açma kapama tuşu şu anda kayıp sizce ne yapabilirim yenisini alabilirim ancak araştırmalarım sonucu rech bilişimde parça mevcut ama güvenipte alamıyorum ne yapabilirim önerilerinize açığım.
Selam arkadaşlar elimde süper Slim PS3 bulunmakta makinenın açma kapama tuşu şu anda kayıp sizce ne yapabilirim yenisini alabilirim ancak araştırmalarım sonucu rech bilişimde parça mevcut ama güvenipte alamıyorum ne yapabilirim önerilerinize açığım.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir video buldum. Fakat çalışıp çalışmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir video buldum. Fakat çalışıp çalışmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok.