PS3 alınır mı?

Ben almam ama eğer eski oyunları oynamadıysanız belki olabilir. Ama sadece eski oyunlar için. Uncharted 1-2-3, GTA, CoD oyunları, killzone vs.

Yeni eski veya grafik gibi bir takıntım yok bana zevk versin eğlendirsin yeter.Zaten oyun bağımlısı bir insan değilim.

Bütçeninizi arttırıp en azından ps4 alın bence

Grafik takintiniz yok ise alabilirsiniz. Ayrica 800TL'nin ustunde bir fiyata alinmaz. O kadar degeri degil en azindan ilk versiyonu daha ucuza gidiyor superslim e gore. Almayi dusunuyorsaniz kesinlikle 2 oyunu oynamanizi oneriyorum. Gran turismo 6 ve The Last of Us.

Last of Us efsanedir

Günümü şartlarında atari gibi birşey ama maalsef yine şartlar.

Hocam yani düz olan sadece xbox one öneriyorum yani fotoğrafı var aşağıda siyah olan. Beyaz olan ise önerdiğim.
Öneriyosunuz ama kötülüyosunuz pek anlayamadım .

Dosya Ekleri

• 16052962065605503413301579136121.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 34
  • images-3.jpeg
    6,8 KB · Görüntüleme: 41
Alınmaz kardeş. Xbox'ın uyguna sattığı One S modeli vardı sanırsam. Ondan al daha iyi.

Öneriyosunuz ama kötülüyosunuz pek anlayamadım .
Hocam diyor ki ilk çıkan kasa olan Xbox One konsolunu almayın. Genelde böyle büyük, siyah renkte olurlar. Beyaz olan Xbox One S'i alın. Bütçenize bağlı olarak PS3 veya Xbox seçin. 800 lira gibi bütçeniz varsa PS3, 1200-1600 TL arası bir bütçeniz varsa temiz ikinci el bir Xbox One S bakın. Gamepass üyeliği alır mis gibi takılırsınız oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…