MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 7 Aralık 2020 #21 Ps3'ün hangi kasa olduğunu nasıl anlayabilirim ve hangi kasaları önerirsiniz?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 7 Aralık 2020 #22 MetehngGll dedi: Xbox 360'da var. Xbox 360 mı iyidir PS3 mü? Genişletmek için tıkla... Uncharted varken, xbox alanda ne bileyim yani şimdi
MetehngGll dedi: Xbox 360'da var. Xbox 360 mı iyidir PS3 mü? Genişletmek için tıkla... Uncharted varken, xbox alanda ne bileyim yani şimdi
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #23 MetehngGll dedi: Ps3'ün hangi kasa olduğunu nasıl anlayabilirim ve hangi kasaları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Slim kasa önerebilirim. 3 tane kasa çeşidi var. Fat, Slim ve Superslim. Görüntüsünden belli olur hangi kasa olduğu.
MetehngGll dedi: Ps3'ün hangi kasa olduğunu nasıl anlayabilirim ve hangi kasaları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Slim kasa önerebilirim. 3 tane kasa çeşidi var. Fat, Slim ve Superslim. Görüntüsünden belli olur hangi kasa olduğu.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 7 Aralık 2020 #24 PustiPowerV2 dedi: Slim kasa önerebilirim. 3 tane kasa çeşidi var. Fat, Slim ve Superslim. Görüntüsünden belli olur hangi kasa olduğu. Genişletmek için tıkla... Bu hangisi? Dosya Ekleri ps3.png 59,5 KB · Görüntüleme: 36
PustiPowerV2 dedi: Slim kasa önerebilirim. 3 tane kasa çeşidi var. Fat, Slim ve Superslim. Görüntüsünden belli olur hangi kasa olduğu. Genişletmek için tıkla... Bu hangisi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #25 Superslim olması lazım.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 7 Aralık 2020 #26 PustiPowerV2 dedi: Superslim olması lazım. Genişletmek için tıkla... Superslim iyi midir?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #27 MetehngGll dedi: Superslim iyi midir? Genişletmek için tıkla... Superslim hakkında çok bilgim yok. Sadece Fat ve Slim kasa kullandım.
MetehngGll dedi: Superslim iyi midir? Genişletmek için tıkla... Superslim hakkında çok bilgim yok. Sadece Fat ve Slim kasa kullandım.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 7 Aralık 2020 #28 PustiPowerV2 dedi: Superslim hakkında çok bilgim yok. Sadece Fat ve Slim kasa kullandım. Genişletmek için tıkla... Slim nasıl?
PustiPowerV2 dedi: Superslim hakkında çok bilgim yok. Sadece Fat ve Slim kasa kullandım. Genişletmek için tıkla... Slim nasıl?
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #29 PustiPowerV2 dedi: Umarım korsana destek sebebiyle ceza almazsınız. Bir araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Kırmak korsana girmiyor, Recep Baltaş bile X360 kırma konusuna yardımcı oldu.
PustiPowerV2 dedi: Umarım korsana destek sebebiyle ceza almazsınız. Bir araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Kırmak korsana girmiyor, Recep Baltaş bile X360 kırma konusuna yardımcı oldu.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #30 MetehngGll dedi: Slim nasıl? Genişletmek için tıkla... Slim iyidir. Kullanılabilir. Ben hala kullanıyorum. Birazdan INFamous 2 oynayacağım. Sürprizbozan: Bu arada Oyun olarak İnfamous serisini önerebilirim. İlk oyununu oynama fırsatım olmadı ama bence ikinci oyun dönemine göre ve şu ana göre baya iyi.
MetehngGll dedi: Slim nasıl? Genişletmek için tıkla... Slim iyidir. Kullanılabilir. Ben hala kullanıyorum. Birazdan INFamous 2 oynayacağım. Sürprizbozan: Bu arada Oyun olarak İnfamous serisini önerebilirim. İlk oyununu oynama fırsatım olmadı ama bence ikinci oyun dönemine göre ve şu ana göre baya iyi.