PS3 alınır mı?

Hocam oyun zevkinize bağlı. Eğer bana grafik fark etmez. Sadece belli başlı oyunları oynamak istiyorum diyorsanız alınır.

Fat kasa alınmaz Slim veya super Slim alın exculusive bakımından çok zengin bir konsol Uncharted, The Last of Us, God of War gibi oyunları oynayabilirsiniz günümüzde hala keyif veriyor Red Dead Redemption 1 GTA 5 GTA 4 gibi oyunları da oynayabilirsiniz.

PS3 alınır mı? 450 Lira'ya buldum. Fat kasa Multiman'lı, alınır mı sizce?
Alınır neden alınmasın? Fiyatı biraz düşündürdü. Herhalde orjinal bir cihaz. Chip 'i kırılmamıştır. Orjinal Cd'leriyle kullanman gerekiyorsa, ondan düşük tutulmuştur diye düşünüyorum.

Fat kasa almasanız iyi olur maksimum 80 GB hafızası oluyor
Siz hafızyı yükseltebilirsiniz.
Rsx yani grafik işlemcisi ya da ekran kartı sorunları ve işlemci sorunları çok oluyor bence minimum PS3 Slim
120 GB 2001'a kasa alınmalı her kasaya SSD takılabiliyor ama fat kasaya takmağa değmez bence.
Hacklerseniz pek çok program çalışmayabilir ve Slim super Slim
Kasalara nazaran daha az FPS (FPS saniye başına düşen kare oranı.)
Pek çok aksesuar yani gamepad kayıt cihazı vb. şeyler çalışmayabilir.
Ama orijinal PS2 PS1 disklerini oynatır, voltaj giriş ve kapama düğmesi, vardır disc eject ve Power tuşları dokunmatikdir, gamepad in de sixasix diye bir hareket algılama özeliği, vardır, PlayStation logosu renklidir isterseniz alabilirsiniz sizin tercihiniz.

Bu devirde ucuza oyun oynamak amacıyla yapılan her iş mübahtır. Alınır.

Çip diye bir şey yok yazılımsal olarak hepsi kırılabiliyor. Fat kasalar ciddi sorunlara sahip kronik arızaları var, o yüzden fiyatları düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…