PS3 alınır mı?

Mami48

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım yok Oyun oynamak için PS3 almayı dusunuyorum sizce alınır mı? PS4'e maalesef bütçem yetmiyor.

Fiyatı gereksiz pahalı satıyorlar. Ucuz ve temiz bulabilirsen al ama oda yok gibi.

Bence şu anda değmez, fakat bütçeyi biraz artırıp Xbox One alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım yok Oyun oynamak için PS3 almayı dusunuyorum sizce alınır mı? PS4'e maalesef bütçem yetmiyor.
Alınır, yeni çıkan oyunlar olmasa da Hitman: Absolution, GTA 5, Mortal Kombat, The Last of Us gibi bir sürü güzel oyun var. Grafik konusunda da bence yeterli. Biraz daha para biriktirip PS4 almak da mantıklı olur. Sizin tercihiniz.

Bende öyle düşünüyorum hocam teşekkürler.

Hocam bir PS3 sahibi olarak söyleyeyim çok bir beklentiniz olmasın. Oyunlar o kadar akıcı değil 30FPS veriyor çoğu oyunda. Sadece oyunu hikayesi için oynayayım, atmosferine kapılayım derseniz alabilirsiniz. Ama 30FPS'i göze almanız lazım.

Hocam bende hiç pc olmadı. Yani pek oyun oynamadım. Böyle zaman geçirmek ve eğlenmek için almayı düşünüyorum zaten. Hikayeli oyunları bitirmeyi düşünüyorum. Eski bir makine zaten ps5 performansı beklemiyorum. Sizin diğer düşüncelerimiz neler?

Oyunları çok kaliteli. The Last Of Us, GOW, Spider-man, AC gibi oyunları var ve müthiş. Bu arada kesinlikle PS3 özel InFamous 1 ve 2'ye bakmanızı öneririm. Bence PS3'ün en iyi oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…