PS3 alınır mı?

Şu an elimdeki ps3'ü satıp ps4 veya xbox one s almayı düşünüyorum çünkü 30 fps bana göre bir yerden sonra gözümü rahatsız etmeye başladı.
ama God of war gibi oyunlarda oynayaiblirsin eğer ucuz fiyattan slim model bulabilirsen.

Fiyatına göre gayet alınır hocam uyguna alırsanız

Bence alınır, hala taş gibi oyunları var, ayrıca çoğu PS3 oyunu da PC'ye çıkmayacak. Alırken fat hariç tüm kasaları alabilirsiniz, zaten alın, oyunları bitirin ve satın. Hem zevk alıyorsunuz hem de piyasası çok hızlı yükseldiği için kar ediyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanki oyunlara kıyasla hiçbirini desteklemez hocam hep eski tarz oyunları oynarsanız pek zevki çıkmaz.
Oyunlar eski diye zevki çıkmaz muhabbetini de ilk defa görüyorum. Sistemin kölesi olmak da böyle bir şey sanırım. PS3 kütüphanesi çok iyidir, günümüzde çıkan çoğu birbirine benzeyen open world oyunlardan iyi oyunlar var

Her şey bütçeye bağlı. PS3 alabilecek bir bütçeniz var ise ve oyun geçmişiniz yok ise neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…