PS3 alınır mı?

Bende PS3 var kırık eskiden onunla GTA 5 oynamıştım 30 FPS'ten aşağı vermiyor singleplayer oynayacaksan al.

PS4 Slim 2.el alabilrsinizsiniz en düşük fiyatı 5.5kydı sahibinden de ya da Xbox Series S alabilirsiniz 2.eli 6-9k fiyat arası.

PS3 devri bitti. PES 13, Blur gibi oyunlar oynamayacaksanız PS4 almanızı öneririm. Açık dünya oyun kütüphanesi olarak da daha iyi. Oyunlar pahalı gelirse de PS Plus paketleri var. Ayrıca Youtube, Netflix erişimi için de kullanılabilir.

Bence alınır. Oyun fiyatlarına her gün gelen zamlar belli, eğer yeterli İngilizceniz yoksa da PS3 harici konsollarda zorlanacaksınız. Ayrıca hiç oynamadım demişsiniz sizi çok uzun süreler oyalayacak bir kütüphaneye sahip. Ayrıca cihazı kirdirip Türkçe yama ve istediğiniz oyunları da kurabilirsiniz.

2017-2018 de olsak 500-600₺ alınabilirdi ama şu an fiyatı hem çok yüksek hem de parasını hak etmiyor. Nereden baksan 10 yaşından büyük bir cihaz. Piyasadaki çoğu PS3 kırılmış vaziyette orijinal CD oyunları en son 50-60₺ civarıydı şu an ne halde bilmiyorum. Bence PS4'ya da PS4 Slim al bildiğim kadarıyla hepsi olmasa da birçok PlayStation3 oyununu çalıştırıyor.

sadece özel oyun oynayacaksan PS2 bile alınır dediğim gibi sadece exclusive yani özel oyun oynayacaksınız her türlü playstation konsolu alınır Ps Vita bile

Sadece PS3 de çalışan ve PS4'e ve PS5'e gelmeyen oyunlar var killzone1, 2, 3 ınfamus1, 2 gibi oyunlar ve Last of Us, GTA 5 uncarted 1, 2, 3 gibi oyunlar için alınır fakat Max 3000 eder günümüzde.

Uzatmıyacağım alma PS4 Slim al daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…