PS3 alınır mı?

emaming

Femtopat
Daha fazla  
1 ay önce PS 4 aldım çok memnunum ancak PS 4 de çok fazla bir oyun yok. Örnegin eski seriler olsun GoW 2'dir fight night ve çogu oyun bulunmuyor. Eski serileri ve genellikle boks oyunlarını seviyorum. PlayStation 4 aldım ama bu oyunların tadı damagımda kaldı. Sizce sadece bu oyunlar için PS 3 alınmalı mı?

2.5 3 civarına temiz bulursan al. Öbür türlü değmez. HEN kurup tüm oyunları oynarsın PS2 ve PS1 oyunlarını bile.

Online oyunlar çok oynamıyorsanız cihazınızı kırıp PS3'teki oyunları oynayabiliyorsunuz diye biliyorum PS3'ü kırınca PS2, PS1, PSP oyunları oynanıyor çünkü bir bakın isterseniz.

Online oyunlar çok oynamıyorsanız cihazınızı kırıp PS3'teki oyunları oynayabiliyorsunuz diye biliyorum PS3'ü kırınca PS2, PS1, PSP oyunları oynanıyor çünkü bir bakın isterseniz.
PS3 HEN kurulumu yapınca online oynanmaya devam ediyor.

Ben kırınca sadece offline oyunlar oynuyordum tek denediğim Minecraft'tı o yüzden bilmiyorum oynanıyor mu.
Kapalı olan GTA Online sunucusunu bile açmış bazı arkadaşlar kendi sunucularına katılmak için discordlarından DNS istiyorsunuz veriyorlar o şekilde giriyorsunuz.

Alınır. 3500 4000 bulabilirsin 2.el. adamlar bir de kırıp veriyorlar içinde bir sürü oyunlu ben aldım memnun kaldım şu an The Amazing Spider-Man serisini oynuyorum. Ve ayrıca PS3'ün çok fazla özel oyunu var The Last of Us gibi bir de konsolun bakımını yapsanız sizi 7 ila 10 yıl götürür.

Model falan fark ediyor mu?
Slim Veya Fat kasa falan ben çok anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…