Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Almak istiyorum sorun çıkarır mi?
Teşhir ürünü olması problem olur mu?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
www.gittigidiyor.com
www.gittigidiyor.com
Hocam 1700 civarlarında Sahibinden de PS 4 var garantili falan istersen bir araştır oraları zaten teşhir ürün alıyosun Sahibindendekiler de kullanılmış en azından kullanan kişiler belli teşhir de ne şartlarda kimler kullandı ne oldu bilmiyosun.
PS3 serilerinin alayı şuan craklanabiliyor ve senin bu ilandaki adam temiz ikinci el ps3 bulup teşir diye satıyordur yada ps3 salonundan bile çıkma olabilir. Hiç gerek yoktur temi ps3 bul 600 civarı istediğin oyunu içine at oyna.
PS3 serilerinin alayı şuan craklanabiliyor ve senin bu ilandaki adam temiz ikinci el ps3 bulup teşir diye satıyordur yada ps3 salonundan bile çıkma olabilir. Hiç gerek yoktur temi ps3 bul 600 civarı istediğin oyunu içine at oyna.
Bu fiyata asla alınmaz. 600 lira üzeri PS3 için çok yüksektir. Oyunlar kutulu ise fiyat bir miktar yukarı çıkabilir. Oyunlar dijital ise 600 lira üstünü asla vermeyin.