Hakan kambur Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Battlefield 4 PS3 giriş'de tıkanıyor. Bekliyorum bekliyorum, açılmıyor da. Ek bilgi: Oyun güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Hakan kambur dedi: Battlefield 4 PS3 giriş'de tıkanıyor. Bekliyorum bekliyorum, açılmıyor da. Ek bilgi: Oyun güncel. Genişletmek için tıkla... Cihaz kırık mı?
Hakan kambur dedi: Battlefield 4 PS3 giriş'de tıkanıyor. Bekliyorum bekliyorum, açılmıyor da. Ek bilgi: Oyun güncel. Genişletmek için tıkla... Cihaz kırık mı?
Hakan kambur Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 cankute dedi: Cihaz kırık mı? Genişletmek için tıkla... Yok ya cihaz 1 yıldır kulanıyorum bede cihaz süper Slim ama biraz acele olursak cankute dedi: Cihaz kırık mı? Genişletmek için tıkla... acele olursan Son düzenleme: 29 Mayıs 2021
cankute dedi: Cihaz kırık mı? Genişletmek için tıkla... Yok ya cihaz 1 yıldır kulanıyorum bede cihaz süper Slim ama biraz acele olursak cankute dedi: Cihaz kırık mı? Genişletmek için tıkla... acele olursan