PS3 Battlefield 4 multiplayer desteği devam ediyor mu?

laislabonita

Hectopat
Yer
Gabon
Daha fazla  
PS3'te Battlefield 4 multiplayer hala oynanılabilir durumda mı? Sunucularını kapatıp artık PS3 üzerindeki multiplayer desteğini kestiklerine dair asılsız birkaç yazıya ulaştım tam da yıllar sonra tekrardan alıp oynayayım derken. Bilgisi olan veya elinde oyun olup deneyebilecek arkadaşlar beni çok mutlu eder. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IIPrest0nII adlı kullanıcıdan altını.
PS3'te Battlefield 4'te çok oyunculu oyunun kapatılmasıyla ilgili resmi bir bilgi yok, yani söylentiler dedikodudan başka bir şey değil ama Sony mağazasını kapattığı için (PlayStation Store) artık sunucu kiralamanın mümkün olmayacağını düşünüyorum. Sony mağazasını kapatmasına rağmen, bildiğim kadarıyla PS3'te PS+ gerekli olmadığından Battlefield 4'teki Çok Oyunculu moda erişimi etkilememelidir.
Ayrıca YouTube üzerinden PS3 ile Battlefield 3 ve 4 Multiplayer yayını yapan bir kanal buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani anladığım kadarıyla hala oynanabiliyor.

IIPrest0nII adlı kullanıcıdan altını.

Ayrıca YouTube üzerinden PS3 ile Battlefield 3 ve 4 Multiplayer yayını yapan bir kanal buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani anladığım kadarıyla hala oynanabiliyor.

Facebook üzerinden ps3 grubunda bir gönderi paylaştım ve 2 kişi bf4 hala multiplayer sunucularının aktif ve oynanılabilir olduğunu yazdı. Ama her an kapanabilme durumu varmış sony desteği ve maddi durumlardan dolayı. Bu arada youtube linki için teşekkürler şu an satın alıyorum oyunu .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı