Ps3 Bluetooth Kulaklık

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar sabah incelemesini yaptığım Frisby FHP-810 bt kulaklığını ps3 e bağlıyorum, her şey normal benden güvenlik şeyi soruyor 0000 yazıyorum ve bağlıyor. Biraz karıştırdım ve mikrofon sesini dışarı aktarmayı öğrendim. Yani mikrofona filan vurduğumda çıkan ses, televizyondan geliyor. Ama ne yaparsam yapayım, kulaklığa ses veremedim. Sesi kulaklığa aktarıyorum, ses gelmiyor. Tv den ses gidiyor ama kulaklığa gelmiyor.
Bir de, her seferinde bağlantıdan 10 saniye sonra bağlantı kopuyor ve kulaklık offline gözüküyor. Bunu nasıl halledicem ? Kulaklıkta bir problem yok. Telefon'a bağlıyken hiçbir sorun olmuyor saatlerce kullanılıyor ve mikrofonu filan çalışıyor ama şu bağlantı kopmasını ve sesi almayı öğrenemedim.

yapmadıysan ayarlar>aksesuarlar>ses ayarlarımı ne öyle bir yere gel orda kulaklığı mikrofon olarak göstermen gerek eğer yaptıysan çözümünü bilmiyorum

Karıştırmıştım ama yine bir karıştırayım. Konu biraz güncele çıktıysa şunu tekrar eklemek istiyorum, Ps3 te Bt kulaklıktan direk ses almak mümkün mü ? Oyunun sesini kulaklığa verebilir miyiz ? Ben TV ye kulaklık takıp oynuyorum ancak öyle oluyor ama ? Varsa söyler misiniz ?

hayır bu mümkün değil bu tür cihazlar sadece onlinede konuşaya yarıyor

Peki ya USB Ses kartı ile böyle bir şey mümkün mü ? Biliyorsunuz, kulaklığı USB'ye dönüştürüyor.
Eğer mümkün değilse ben her türlü şu lanet fiyatlı Wireless Ps3 kulaklığını mı almalıyım ?

Aslında benim ses almada sıkıntım yok ama aynı kulaklık ile arkadaşım ile de konuşmak istiyorum. Bu mümkün olmuyor malesef. İşte bu USB Ses kartı ile böyle bir şey yapabilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…