DarwinsXXX Attopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 PS3'ü temizlemek için içini açtım fan ve anakartı çıkartıp temizledim. Sonrasında tüm parçaları ve kabloları temizleyip yerine taktım. Fakat PS3 prize taktığımda Power tuşunun üstündeki kırmızı ışık yanmıyor ve cihaz açılmıyor nasıl düzeltebilirim?
PS3'ü temizlemek için içini açtım fan ve anakartı çıkartıp temizledim. Sonrasında tüm parçaları ve kabloları temizleyip yerine taktım. Fakat PS3 prize taktığımda Power tuşunun üstündeki kırmızı ışık yanmıyor ve cihaz açılmıyor nasıl düzeltebilirim?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 22 Şubat 2022 #2 Power kablosunu falan düzgün taktığınızdan emin misiniz? Yanlış takmış olabilirsiniz kabloları.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 22 Şubat 2022 #3 Hangi model Fat, Slim, SüperSlim?
DarwinsXXX Attopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #4 CHRİS W4LKER dedi: Power kablosunu falan düzgün taktığınızdan emin misiniz? Yanlış takmış olabilirsiniz kabloları. Genişletmek için tıkla... Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. 393060 dedi: Hangi model Fat, Slim, SsüperSlim? Genişletmek için tıkla... SLİM
CHRİS W4LKER dedi: Power kablosunu falan düzgün taktığınızdan emin misiniz? Yanlış takmış olabilirsiniz kabloları. Genişletmek için tıkla... Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. 393060 dedi: Hangi model Fat, Slim, SsüperSlim? Genişletmek için tıkla... SLİM
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 22 Şubat 2022 #5 DarwinsXXX dedi: Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. SLİM Eki Görüntüle 1313098 Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı temizlerken büyük ihtimal yanlış bir şey yaptınız. Orayı fazla kurcalamamanız lazım çünkü hassaslar.
DarwinsXXX dedi: Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. SLİM Eki Görüntüle 1313098 Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı temizlerken büyük ihtimal yanlış bir şey yaptınız. Orayı fazla kurcalamamanız lazım çünkü hassaslar.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #6 Neyle temizledin ki anakartı eski anakartsa yanmış olabilir statik elektrikden.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 22 Şubat 2022 #7 DarwinsXXX dedi: Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. Slim. Eki Görüntüle 1313098 Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını yerine takabildinizmi tam 2 adet pini güç kaynağının anakartın üzerinde.
DarwinsXXX dedi: Her şeyi düzgün taktım emin olmak içinde biraz araştırma yaptım tüm kablolar yerinde. Slim. Eki Görüntüle 1313098 Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını yerine takabildinizmi tam 2 adet pini güç kaynağının anakartın üzerinde.
DarwinsXXX Attopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #8 CHRİS W4LKER dedi: Hocam anakartı temizlerken büyük ihtimal yanlış bir şey yaptınız. Orayı fazla kurcalamamanız lazım çünkü hassaslar. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım fanı temizlemekti anakartta çok bir şey yoktu bende fazla kurcalamadım anakartı. Eternal FİRE dedi: Neyle temizledin ki anakartı eski anakartsa yanmış olabilir statik elektrikden. Genişletmek için tıkla... Anakrtı temizlemedim sadece söktüm.
CHRİS W4LKER dedi: Hocam anakartı temizlerken büyük ihtimal yanlış bir şey yaptınız. Orayı fazla kurcalamamanız lazım çünkü hassaslar. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım fanı temizlemekti anakartta çok bir şey yoktu bende fazla kurcalamadım anakartı. Eternal FİRE dedi: Neyle temizledin ki anakartı eski anakartsa yanmış olabilir statik elektrikden. Genişletmek için tıkla... Anakrtı temizlemedim sadece söktüm.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #9 DarwinsXXX dedi: Asıl amacım fanı temizlemekti anakartta çok bir şey yoktu bende fazla kurcalamadım anakartı. Anakrtı temizlemedim sadece söktüm. Genişletmek için tıkla... Fanı anakartın üzerindeykrn falan döndürmünü hızlı bir şekilde eğer dönmediyse kablolar falan yanlış takılmıştır.
DarwinsXXX dedi: Asıl amacım fanı temizlemekti anakartta çok bir şey yoktu bende fazla kurcalamadım anakartı. Anakrtı temizlemedim sadece söktüm. Genişletmek için tıkla... Fanı anakartın üzerindeykrn falan döndürmünü hızlı bir şekilde eğer dönmediyse kablolar falan yanlış takılmıştır.
DarwinsXXX Attopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #10 393060 dedi: Güç kaynağını yerine takabildinizmi tam 2 adet pini güç kaynağının anakartın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Evet emin olmak için biraz bastırdım. Eternal FİRE dedi: Fanı anakartın üzerindeykrn falan döndürmünü hızlı bir şekilde eğer dönmediyse kablolar falan yanlış takılmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır döndürmedim. Prize taktığımda hiç tepki vermiyor fan sesi yok.
393060 dedi: Güç kaynağını yerine takabildinizmi tam 2 adet pini güç kaynağının anakartın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Evet emin olmak için biraz bastırdım. Eternal FİRE dedi: Fanı anakartın üzerindeykrn falan döndürmünü hızlı bir şekilde eğer dönmediyse kablolar falan yanlış takılmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır döndürmedim. Prize taktığımda hiç tepki vermiyor fan sesi yok.