PS3 çalışmıyor

USB sürücüsünün FAT32 olarak biçimlendirildiğine emin olun.
Sony resmi sitesinden PS3 yazılımını indirin. PS3 Yazılımı (belki indirdiğin kopya bozuktur. Bir daha indir.)
Boş USB içine PS3 adlı klasör açın. (Hepsi büyük harfle yazılayacak.)
PS3 klasörünün içine Update isimli klasör açın.
Linkden indirdiğiniz PS3updat. Pup USB içindeki Update klasörüne kopyalayın.
Şimdi bilgisayardaki işiniz bitti sıra PS3 geldi.
USB belleği PS3 sağ USB çıkışına takın.
Diğer çıkışına kablosuz kolunuzu USB kablosu ile bağlayın.
Kapalı olan PS3 açın ve modelinize göre güvenli menüye girin.
Güvenli menüden PS3 Update seçin.
Start ve select tuşlarına aynı anda basılı tutun.
İşlem sorunsuz tamamlandığında PS3 yeniden başlayacak.

İçinde HDD nasıl yok hocam bu oyunlar nereye depolanıyor o zaman?

Size şöyle anlatayım Power tuşuna basınca normalde kırmızı ışık yanarken 2 saniyeliğine yeşil oluyor sonra ışık gidiyor bir daha basınca geri kırmızı ışık yanıyor dediğiniz şeyi denedim fakat olmuyor.

Size şöyle anlatayım Power tuşuna basınca normalde kırmızı ışık yanarken 2 saniyeliğine yeşil oluyor sonra ışık gidiyor bir daha basınca geri kırmızı ışık yanıyor dediğiniz şeyi denedim fakat olmuyor.

Depolama birimini değiştirip denediniz yani? O zaman bilemiyorum hocam belki işlemcisinde belki güç kaynağında vardır sıkıntı. Konsolculara götürmeniz daha iyi olur.

Güç kaynağının içinde bulunan kondansatörler patladıysa bu sorun olabilir ya da işlemci çok ısındığından dolayı kapanıyordur. Termal macun da değişmesi lazım.

Güç kaynağının içinde bulunan kondansatörler patladıysa bu sorun olabilir ya da işlemci çok ısındığından dolayı kapanıyordur. Termal macun da değişmesi lazım.

Peki dediklerinizden herhangi biriyse bana ortalama kaça patlar bir de tamir ettirmem mantıklı mı daha oynayacağım çünkü.

Kaç defa bip sesi çıkarıyor?

Sizin sorununuz YLOD hatası. Yapacak birşey yok. Var ama evinizde yapacağınız birşey değil.

Hiç görüntü gelmiyorsa, güvenli mod dahi açılmıyor ise YLOD.

HDD yokken açılmama gibi bir problem olmaz. HDD algılanması hatası vb. Bir hata yazdırır. Ama hiç hata yok. YouTube'dan bir izle bakalım hatayı. Seninle aynı şey mi?

Kaç defa bip sesi çıkarıyor?

Sizin sorununuz ylod hatası. Yapacak bir şey yok. Var ama evinizde yapacağınız bir şey değil.

Hiç görüntü gelmiyorsa, güvenli mod dahi açılmıyor ise ylod.

HDD yokken açılmama gibi bir problem olmaz. HDD algılanması hatası vb. bir hata yazdırır. Ama hiç hata yok. YouTube'dan bir izle bakalım hatayı. Seninle aynı şey mi?

YLOD değil galiba sarı ışık yanmıyor çünkü ve videodakiler gibi değil yarın bir tamirciye götüreceğim bakalım sorun neymiş sizelere de teşekkürler yardımlarınız için.
Ylod değil galiba sarı ışık yanmıyor çünkü ve videodakiler gibi değil yarın bir tamirciye götüreceğim bakalım sorun neymiş sizelere de teşekkürler yardımlarınız için.

Sorun işlemcideymiş işlemci çatlamış maalesef geri kurtaramadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı