PS3 çalışmıyor

Size şöyle anlatayım Power tuşuna basınca normalde kırmızı ışık yanarken 2 saniyeliğine yeşil oluyor sonra ışık gidiyor bir daha basınca geri kırmızı ışık yanıyor dediğiniz şeyi denedim fakat olmuyor.

Depolama birimini değiştirip denediniz yani? O zaman bilemiyorum hocam belki işlemcisinde belki güç kaynağında vardır sıkıntı. Konsolculara götürmeniz daha iyi olur.

Güç kaynağının içinde bulunan kondansatörler patladıysa bu sorun olabilir ya da işlemci çok ısındığından dolayı kapanıyordur. Termal macun da değişmesi lazım.

Güç kaynağının içinde bulunan kondansatörler patladıysa bu sorun olabilir ya da işlemci çok ısındığından dolayı kapanıyordur. Termal macun da değişmesi lazım.

Peki dediklerinizden herhangi biriyse bana ortalama kaça patlar bir de tamir ettirmem mantıklı mı daha oynayacağım çünkü.

Kaç defa bip sesi çıkarıyor?

Sizin sorununuz YLOD hatası. Yapacak birşey yok. Var ama evinizde yapacağınız birşey değil.

Hiç görüntü gelmiyorsa, güvenli mod dahi açılmıyor ise YLOD.

HDD yokken açılmama gibi bir problem olmaz. HDD algılanması hatası vb. Bir hata yazdırır. Ama hiç hata yok. YouTube'dan bir izle bakalım hatayı. Seninle aynı şey mi?

YLOD değil galiba sarı ışık yanmıyor çünkü ve videodakiler gibi değil yarın bir tamirciye götüreceğim bakalım sorun neymiş sizelere de teşekkürler yardımlarınız için.
Ylod değil galiba sarı ışık yanmıyor çünkü ve videodakiler gibi değil yarın bir tamirciye götüreceğim bakalım sorun neymiş sizelere de teşekkürler yardımlarınız için.

Sorun işlemcideymiş işlemci çatlamış maalesef geri kurtaramadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…