Çözüldü PS3 CFW farkları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NOSFLOW

Hectopat
Daha fazla  
PS3 Slim cihazım var içinde 4.92 evilnat cex CFW var.
Cex, pex, ve DeX olmak üzere 3 farklı varyasyonu var bu CFW'nin peki farkları nelerdir?

Çözüm
CEX, normal kullanıcıya yönelik standart ve en stabil sürüm, DEX geliştiricilere özel debug özellikleri olan ama ban riski daha yüksek sürüm, PEX ise CEX tabanlı ama kısmen DEX özellikleri eklenmiş hibrit sürümdür.
CEX, normal kullanıcıya yönelik standart ve en stabil sürüm, DEX geliştiricilere özel debug özellikleri olan ama ban riski daha yüksek sürüm, PEX ise CEX tabanlı ama kısmen DEX özellikleri eklenmiş hibrit sürümdür.

Çözüm
  • CEX = perakende/retail (normal kullanıcı firmware’i).
  • DEX = debug/developer (geliştirici/debug özellikleri açık olan firmware).
  • PEX = Evilnat’in getirdiği hibrit/port edilmiş tür — temelde CEX’in üzerine bazı DEX özellikleri eklenmiş

Mecburen doğrudan çevirerek alıntı yaptım, maksat soru işaretlerini gidermek.

Teşekkürler.
Ek olarak ben ilk CFW'yi kurmaya çalıştığımda hata veriyordu sonra yazılımı görmüyordu PS3 reset atınca görüyordu sonra yine aynısı oluyordu 4.92 evilnat pex kurmaya çalıştığımda oldu ve kurdum fakat pakec Manager'dan hiçbir şey yükleyemedim sonra tekrar sisteme HEN'e çevirdim sonra bir ara tekrar denedim bu sefer cex olan sürümü kurdum tek seferde. Halada kurulu bir sıkıntı yaşamadım.

@wtx teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…