2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 15 Mart 2022 #1 Dün PS3'ümü yaptırdım ve MW2 girmek istedim ve disk Almanca ancak dil değişim seçeneği göremedim. Dil değiştirmek mümkün mü?
Dün PS3'ümü yaptırdım ve MW2 girmek istedim ve disk Almanca ancak dil değişim seçeneği göremedim. Dil değiştirmek mümkün mü?
Çözüm 2 2 246675 21 Kasım 2022 SteelEagle dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben zaten oyun oynamayı bıraktım. O CD galiba sadece almanca o yüzden değiştirmeyi bulamadım.
SteelEagle dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben zaten oyun oynamayı bıraktım. O CD galiba sadece almanca o yüzden değiştirmeyi bulamadım.
SteelEagle Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 246675 dedi: Dün PS3'ümü yaptırdım ve MW2 girmek istedim ve disk Almanca ancak dil değişim seçeneği göremedim. Dil değiştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var Artı 0 Eksi
246675 dedi: Dün PS3'ümü yaptırdım ve MW2 girmek istedim ve disk Almanca ancak dil değişim seçeneği göremedim. Dil değiştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var
KS KS 2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 21 Kasım 2022 #3 SteelEagle dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben zaten oyun oynamayı bıraktım. O CD galiba sadece almanca o yüzden değiştirmeyi bulamadım. Artı 0 Eksi Çözüm
SteelEagle dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben zaten oyun oynamayı bıraktım. O CD galiba sadece almanca o yüzden değiştirmeyi bulamadım.