Küçük Emrah Kilopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 254 Çözümler 2 26 Ağustos 2017 #1 Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar PS3'üm var hediye geldi. Crysis 3 var içinde normalde Türkçe oyun biliyorum ama arayüzü Türkçe değil. Oyun orijinal. Bildiğiniz TR yama var mı? Varsa söyler misiniz? PS3'de Jailbreak yok şimdiden söyleyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar PS3'üm var hediye geldi. Crysis 3 var içinde normalde Türkçe oyun biliyorum ama arayüzü Türkçe değil. Oyun orijinal. Bildiğiniz TR yama var mı? Varsa söyler misiniz? PS3'de Jailbreak yok şimdiden söyleyeyim.
O Ozkhan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #2 Ps3 te pc gibi yama olayı yok. Ben yükletmiştim oyunları zamanında artık hepsine yükletebiliyosun Girişte dil seçenekleri vardı türkçe seçmiştim. Dublaj da türkçeydi sanırım oyun türkçe değil senin
Ps3 te pc gibi yama olayı yok. Ben yükletmiştim oyunları zamanında artık hepsine yükletebiliyosun Girişte dil seçenekleri vardı türkçe seçmiştim. Dublaj da türkçeydi sanırım oyun türkçe değil senin