PS3 Cuch Kodları Hakkında Bilgiler

muscrt

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Playstation 3 almak istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki alma, alma amacım annem babamla vakit geçirmek ve exclusive oyunlarını oynamak. Aklıma takılan birkaç sorular var, yardımcı olabilir misiniz acaba?

1- Hangi modelini almalıyım?
2- Cuch kodları nedir, cidden bu konu hakkında bilgi sahbi olmayı çok istiyorum. Slim ve super slim modellerinde en güncel cuch hangisidir?
3- Cihazın NTSC, PAL olduğunu nasıl anlayabilirim?
4- TR'de üretilen slim ve super slim kasaların cuch modelleri nelerdir?
5- Slim ve super slim modeli en son kaç gb olarak piyasaya çıktı?
6- PS3 aldığımda SSD takmak mantıklı mı? sata 2 kullandığı için mantıklı değil ama bekleme ekranları falan çok uzun sürüyor galiba, eski teknoloji olduğu için.

@Furkan17TR birkaç rehberinizi okudum efenim, bu konular hakkında bilgi sahibi olduğunuza kanaat getirdim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 alacaksan süperslim almanı öneririm. Artık korsan oyun (her ne kadar önermesem) hepsinde çok kolay bir şekilde yapılıyor.

Süperslim de cuh kodu önemli değil. Çünkü en son çıkanlar. Ama Wikipedia'da hangi cuh serisinin kaç nanometre ve hangi teknoloji ile CPU ve GPU üretildiğini yazmışlar.

Bu arada CUH kodu PS4'te var. PS3'te CECH kullanılıyor

Link: Talk:SKU Models Nonretail - PS3 Developer wiki

NTSC veya PAL'e çok takılmanıza gerek yok, TR'de %99 PAL'dır. DLC ve müziklerde önemini gösteriyor. Ama etiketinde yazıyor diye biliyorum.

Süperslim 500, slim kasa 320 GB olan piyasaya sürüldü.

Son olarak, paran varsa takabilirsin, kim ne diyecek Sadece SSD'nin tam gücünü ve hızını kullanmaz, o da olur o kadar. Karşılaştırma videosu izleyip, aldığınızda değer mi değmez mi bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…