Ps3 de gta 4 kasma sorunu

Burak Çayır

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben ps3 konsol aldım 1 ay falan oldu .Psn den gta 4 satın aldım oyunu yükledim ama oyunda bariz kasmalar var araba sürerken,ışıklı yerlerde vs vs patlama falan olunca fps düşüyor demişlerdi ama normal günlük te bile kasıyor oyun normal mi ? Ve ya bir çözümü var mı ?

Normal günlükde kasma derken ne tür bi kasma? 2.el mi aldın yoksa sıfırmı? Eğer sıfır aldıysan kasma yapmaması lazım. Patlama vs şeylerde fps düşüsü normal. Bi bağlantıları kontrol edin derim.

Günlükte derken yürürken bile kasıyor hocam . 2. el değil makine sıfır. Bağlantı derken neyi kontrol edeyim ? Tüm güncelleştirmeler de tam.

Ben GTA 4 ' ü PS3 ' üm varken oynamıştım, hatta bitirmiştim. Ve hiçbir zaman kasmadı. Bence PS3 ' ünüzde sorun var. Çünkü ben kasma sorunundan dolayı iki tane PS4 iade ettim.
Ya da oyunun yeni güncellemesi oyunu bozmuş olabilir. Lütfen farklı oyunlar oynayıp bununla ilgilide bir bilgi verin.

Teşekkürler ps3 ü gittigidiyor dan satın almıştım ama zamanım olmadığı için iade edemedim.Yakın zamanda gta 5 alıp deneyeceğim.

Hocam hic ugrasma kargoda falan getirttiysen kargoda donanimlari hasar almis olabilir.oyun hic alma.tekrar götür hemen iade et. Paranı geri al. Konsol alıcaksanda ucuzbudur.com 'dan al orası çok güvenilir ve hemen ilgileniyorlar.

Son düzenleme:
Hocam hic ugrasma kargoda falan getirttiysen kargoda donanimlari hasar almis olabilir.oyun hic alma.tekrar götür hemen iade et. Paranı geri al. Konsol alıcaksanda ucuzbudur.com 'dan al orası çok güvenilir ve hemen ilgileniyorlar.
1 ay küsür geçti gittigidiyor dan almıştım geri alırlar mı ki ?

Alması gerekiyor. Konsolun tamirimi olur ? Hemen geri vermeye bakın.

Siz geri iade edin ve durumu anlatın. Eğer anlayışlı olurlarsa hemen değiştirirler. Ben elektronik parçalarını genelde vatandan alıyorum bi sıkıntı oldumu hemen yenisi ile değiştiriyorlar. Çok anlayışlılar ama bide bilgi konusunde eksiklerini tamamlasalar iyi olucak. Adamlar paso sallıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…