asrenax Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #11 Leo DiCaprio dedi: Eğer bulabilirsen Xbox 360 kolu ve PC adaptörü al Windows için en iyisidir. Ama şu an alabileceğin en düşük fiyata ve orijinal olduğunundan emin olabileceğin tek kol DualShock 4 gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... orijinal xbox360 kolu link atarmısın varsa
Leo DiCaprio dedi: Eğer bulabilirsen Xbox 360 kolu ve PC adaptörü al Windows için en iyisidir. Ama şu an alabileceğin en düşük fiyata ve orijinal olduğunundan emin olabileceğin tek kol DualShock 4 gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... orijinal xbox360 kolu link atarmısın varsa
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #12 asrenax dedi: orijinal xbox360 kolu link atarmısın varsa Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum xbox dan anlamıyorum şimdi gerçek değildir falan yanlış öneride bulunmuş olmayayım.
asrenax dedi: orijinal xbox360 kolu link atarmısın varsa Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum xbox dan anlamıyorum şimdi gerçek değildir falan yanlış öneride bulunmuş olmayayım.
Leo DiCaprio Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 255 6 Aralık 2021 #13 asrenax dedi: Orijinal XBOX360 kolu link atar mısın varsa. Genişletmek için tıkla... Bulmak zor hocam. Ondada aynı durum geçerli yan sanayi dolu onun içinde.
asrenax dedi: Orijinal XBOX360 kolu link atar mısın varsa. Genişletmek için tıkla... Bulmak zor hocam. Ondada aynı durum geçerli yan sanayi dolu onun içinde.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.264 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Aralık 2021 #14 Sony üretimi DS3'lerin üretimi duralı yıllar oldu. Bunlar, farklı firmaların ürettiği yine aynı cihazlar. Ama pili, soketi, lehimi, kasası birebir Sony üretimi gibi olmayacaktır. Çakmanın da kalitelisini alın.
Sony üretimi DS3'lerin üretimi duralı yıllar oldu. Bunlar, farklı firmaların ürettiği yine aynı cihazlar. Ama pili, soketi, lehimi, kasası birebir Sony üretimi gibi olmayacaktır. Çakmanın da kalitelisini alın.