muz4ffer Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #1 Nasıl yapabilirim?
D dikkatet3806 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 631 Makaleler 2 5 Nisan 2020 #2 YouTube bir sürü video var ben aynı anda 2 tanesini sorunsuz kullanıyorum. Efsane. Az araştırıp buraya konu açın.
YouTube bir sürü video var ben aynı anda 2 tanesini sorunsuz kullanıyorum. Efsane. Az araştırıp buraya konu açın.
muz4ffer Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #3 Araştırdım,scp programını kurdum,tüm driverler kurdum yani araştırdım.Şuan kablolu kullanabiliyorum fakat kablosuz driverlerini kurunca scp monitorde host adress error veriyor ve olmuyor,yardım ederseniz sevinirim.
Araştırdım,scp programını kurdum,tüm driverler kurdum yani araştırdım.Şuan kablolu kullanabiliyorum fakat kablosuz driverlerini kurunca scp monitorde host adress error veriyor ve olmuyor,yardım ederseniz sevinirim.
D dikkatet3806 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 631 Makaleler 2 7 Nisan 2020 #4 muz4ffer dedi: Araştırdım,scp programını kurdum,tüm driverler kurdum yani araştırdım.Şuan kablolu kullanabiliyorum fakat kablosuz driverlerini kurunca scp monitorde host adress error veriyor ve olmuyor,yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz için bluetooth dongle olması lazım.
muz4ffer dedi: Araştırdım,scp programını kurdum,tüm driverler kurdum yani araştırdım.Şuan kablolu kullanabiliyorum fakat kablosuz driverlerini kurunca scp monitorde host adress error veriyor ve olmuyor,yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz için bluetooth dongle olması lazım.