PS3 Emülatörü Gerçek Mi?

mediyanin1

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün internette gezinirken bir emülatöre (ESX) rastladım. Birkaç video izledim God Of War 3 ve bazı oyunları çalıştırdığını videoya almışlar. Bu gerçek mi? PC için emülatör çıkarılabilir mi?

Arkadaşlar bugün internette gezinirken bir emülatöre (ESX) rastladım. Birkaç video izledim God Of War 3 ve bazı oyunları çalıştırdığını videoya almışlar. Bu gerçek mi? PC için emülatör çıkarılabilir mi?

Ps3 için emülatör çalışmaları var fakat şimdilik sorunsuz bir versiyon yok diye biliyorum. İlla ki çıkacaktır zamanla.

Selam Kardeşim, Böyle Bir Emulator Bulunmakta Fakat Ps3 Sistemi ve PC sistemi Çok Farklı Olduğu İçin Bu Emulator Sadece 2D bir Tetris Oyununda Bile Aşırı Kasmakta ve PC'yi Dondurmakta Senin İnternette Gördüğün Fake Video'lar Ama PS4 Dersen X86 Mimrarisi yani PC sistemini Kullanıyor ve Linux İşletim Sistemi Kullanıyor Yani PS4'ün Emulator'u Çıkabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı